Retningslinjer for personopplysninger

Vi samler kun inn personopplysninger i tilfeller der dette er relevant for oss, og vi samler kun inn personopplysninger hvis det er relevant for din aktivitet hos Postera ApS.

Når vi samler inn, behandler og bruker personopplysningene dine, overholder vi alltid alle relevante og gjeldende lovbestemmelser.

Vi oppbevarer kun dine personopplysninger så lenge vi enten er lovpålagt å gjøre det, eller så lenge det er relevant for hensikten de ble samlet inn for.


Informasjon vi samler inn
Hvis du ønsker å kjøpe og motta et produkt eller en tjeneste fra oss, må vi samle inn visse personopplysninger for å fullføre transaksjonen og tilby deg våre tjenester. Vi bruker blant annet informasjonskapsler for å holde oversikt over innholdet i handlekurven din mens du bruker nettbutikken vår.

Vi kan innhente informasjon som navn, e-postadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den er en annen enn postadressen), telefonnummer og betalingsinformasjon.

Postera ApS samler inn og behandler dine personopplysninger når du gjør følgende:

- Besøker nettstedet vårt

- Fullfører et kjøp av våre produkter

- Melder deg på vårt nyhetsbrev

- Anmelder vårt nettsted

- Sender oss spørsmål, klager eller tilbakemeldinger


Behandlingsgrunnlag og formål
Din generelle kontaktinformasjon som navn og adresse samler vi inn for å levere produktet eller tjenesten du har kjøpt hos oss. Vi samler inn e-postadressen din for å sende deg en ordrebekreftelse og en leveringsbekreftelse.

Når du betaler for produktet eller tjenesten din, samler vi inn navn, kortdata og IP-adresse. Informasjonen som samles inn i forbindelse med betalingstransaksjonen, brukes og lagres kun for betalingsoppgjør og oppfyllelse av den inngåtte avtalen. Når du foretar betalinger, vil noen av dataene dine bli utlevert til Shopify og/eller QuickPay, inkludert informasjon som er nødvendig for å fullføre eller støtte betalingen, for eksempel det totale kjøpsbeløpet og faktureringsinformasjonen.

Hvis du under registreringsprosessen, eller på nettstedet vårt, har gitt oss ditt samtykke, vil vi bruke e-postadressen din til å sende ut et nyhetsbrev. Du kan når som helst registrere deg for og avslutte abonnementet på nyhetsbrevet. Alle nyhetsbrev inneholder også en lenke for å melde deg av nyhetsbrevet. Hvis behandlingen av personopplysninger er basert på ditt samtykke, har du rett til å tilbakekalle samtykket når som helst.

Hvis du ikke ønsker å oppgi personopplysningene som kreves for å fullføre et kjøp av et produkt, vil du ikke kunne kjøpe produkter fra oss på nettstedet vårt.

Informasjonen din (unntatt e-postadressen din, hvis du har samtykket til behandling av den med det formål å motta tilbud) vil bli slettet 1 år etter at du har mottatt din vare eller tjeneste.


Andre mottakere av personopplysninger
Vi selger ikke personopplysningene dine til tredjeparter, og vi overfører ikke personopplysningene dine til tredjeland.

Hvis du velger å anmelde nettstedet vårt, blir navnet og e-postadressen din overført til anmeldelsessiden Trustpilot.

Vi har nettstedet vårt hos Shopify og betalingssystemet er gjennom QuickPay, som fungerer som vår databehandler. Alle personopplysninger du oppgir på nettstedet vårt lagres i Shopifys datasentre.

Vi bruker eksterne selskaper som leverandører for å levere våre tjenester på best mulig måte. Disse eksterne leverandørene er databehandlere og behandler i noen tilfeller personopplysninger i forbindelse med deres levering av tjenester til oss. Våre databehandlere behandler bare personopplysninger i samsvar med våre instruksjoner og i overenstemmelse med de juridiske kravene til databehandlere.

Vi har inngått databehandlingsavtaler med våre databehandlere, som er vår og din garanti for at de overholder gjeldende regler for beskyttelse av dine personopplysninger.


Dine rettigheter
Som registrert har du en rekke rettigheter som vi til enhver tid må sikre etterlevelse av. Du har rett til å be om følgende:
• Å få tilgang til og endre dine personopplysninger
• Å få slettet personopplysninger

Du har i tillegg rett til å protestere mot behandlingen av dine personopplysninger, og du har rett til å sende inn klage til en databeskyttelsesmyndighet.

Hvis du ikke lenger vil at vi skal behandle personopplysningene dine eller begrense behandlingen av dem, kan du også sende oss en anmodning dette via info@postera.no